Jump to content

Termékek

Ismerje meg az Atlantic fűtési megoldásokat és szeressen bele a francia minőségbe! Széles termékpalettánkon mindeknki megtalálja a számára legkiválóbb megoldást, legyen szó elektromos konvektorokról, elektromos radiátorokról, elektromos fűtőpanelekről, vagy fürdőszobai törölközőszárító megoldásainkról.

Biztonságos 

Az Atlantic konvektorai cseppenő víz elleni védelemmel vannak ellátva, valamint IP24 védetséggel rendelkeznek. A konvektorok tartós anyagokból, minőségi alkatrészekkel készülnek, így biztonságos, hossszú élettartamú működést garantálnak.

F117D konvektorunk olyan lekerekített formákkal rendelkezik, melynek köszönhetően még az Atlantic konvektorok között is különlegesen biztonságosnak számít. Lekerekített sarkai miatt ideális választás nehezen mozgók, idősebbek, gyerekek mellé., hogy elkerüljük az ütközések okozta sérüléseket.

Egyszerű üzembe helyezés

Az Atlantic elektromos konvektorai olyan kialakítással rendelkeznek, melynek köszönheteőn könnyen falra szerelhetőek, vagy akár mobil konvektorként is használhatóak görgős talapzatuk segítségével. A felhelyezéshez elegendő néhány csavarhely kifúrása. Nincs szükség falbontásra, a radiátor csövek elvezetésére, vagy szakemberre.  A villanydugó segítségével a fűtőtest azonnal csatlakoztatható az elektromos hálózatra. 

Az falra szerelt megoldás nagy előnye, hogy stabil, így nagy biztonságot nyújt akár gyerekszobákban is. A mobil megoldás pedig tökéletes választás lehet irodába, műhelybe, vagy bármely térbe, ahol nem szükséges állandó fűtés. 

Modern formák, tetszetős kivitel

Az Atlantic konvektor kínálatban megtalálhatja az egyszerű klasszikus vonalvezetés mellett a divatos design megoldásokat is. A széles forma és méretválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja az Atlantic konvektorai között a számára legideálisabb megoldást.

Csendes működés

Az Atlantic szakembereinek hála a nagyobb hőleadó felület csendes működéssel párosul, így az elektormos konvektorok nem kattognak a fűtőlemez tágulása, zsugorodása esetén. Konvektoraink kiváló megoldást nyújtanak akár babaszobába is. A be- és kikapcsolás során sem adnak ki semmilyen hangot, mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészt. 

Korszerű fűtőbetét

A fűtőbetét felszíne nem izzik, ezért nem égeti a port. Ennek köszönhetően nincsen kellemetlen szaga és nem szárítja a levegőt. Korszerű fűtőbetétjeinket az Atlantic szakemberei úgy alakították ki, hogy azok elnyűhetetlenek és  hosszú élettartamúak legyenek. 

Energiatakarékos működés

Az Atlantic konvetkorok egyre fejlettebb megoldással rendelkeznek, hogy minél több energiát és költséget takarítsanak meg az Ön számára működésük során. Konvektoraink időzítővel, mechanikus vagy elektronikus termosztáttal rendelkeznek, így könnyen szabályozhatóak ki- és bekapcsolhatóak. Legújabb jelenlét érzékelő technológiánknak köszönhetően a konvetkorok érzékelik ha Ön kinyitotta az ablakot, vagy éppen nem tartózkodik a helyiségben. 

IP24 védettség

Minden Atlantic elektromos konvektor, fűtőpanel és radiátor IP24 védettséggel rendelkezik. Így az alkatrészek védve vannak attól, hogy olyan helyen érinthesse meg, ahol áramütést okozhatna a készülék. Konvektoraink a fröccsenő víz ellen minden irányból védve vannak. Az előírásokat betartva, az Atlantic normál konvektorait is felszerelheti fürdőszobájába. 

Elektromos konvektorok

Komfortos melegérzetet biztosító, kiváló ár/ érték arányú, Atlantic francia, egyszerű vonalvezetésű és design elektromos konvektorok

Tekintse meg elektromos konvektor kínálatunkat:

Elektromos fűtőpanelek

Ötvözze az infrapanelek és az elektromos radiátorok nyújtotta előnyöket. Próbálja ki az Atlantic legkomfortosabb termékeit, a Solious Ecodomo-t vagy a Tatou Smart Pilot IO-t!

Tekintse meg elektromos fűtőpaneljeinket:

Elektromos radiátorok

Kellemes, homogén hőérzetet biztosító, magas minőségű Atlantic elektromos radiátorok a radiátor kategória legjobbjai!

Tekintse meg elektromos radiátorainkat: