Jump to content

Elektromos radiátor

Az Atlantic elektromos radiátorok az elektromos fűtőtestek között a legkomfortosabb megoldások. A radiátorok kialakítása már lehetővé teszi azt, hogy olyan melegérzetet biztosítson otthonába, mintha cserépkályhával, vagy kifejlezetten homogén, egyenletes hőérzetet biztosító megoldással fűtene.

Mit kell tudni az elektromos raditátorokról?

Az elektromos radiátorok, az elektromos fűtési megoldások Rolls- Royce-ai, azaz a legmagasabb minőséget képviselő, vagy akár luxus kategóriás termékei. A magasabb ár, azonban kiváló értékkel is párosul.

Az elektromos radiátorok aluminium vagy vas fűtőfelülettel rendelkeznek, melynek köszönhetően az egész fűtőfelület egyenletesen melegszik fel, így egyenletesen sugározza a meleget, ezzel olyan komfortérzetet teremtve, mintha cserépkályhát vagy hagyományos fűtést használna otthonában.

 

 

Miben különböznek az egyes elektromos radiátor típusok?

Nirvana

Belépő kategóriás radiátorunk, nem belépő kategóriás funkcionalitással. Az öntöttvas fűtőfelületnek köszönhetően a radiátor egyenletesen melegszik fel, így téve komfortosá otthonát. A beépített szellőztetés érzékelőnek és a digitális termosztátnak köszönhetően pedig 30%-os energiamegtakarítást érhet el.

 

Sanghai Ecodomo

Sanghai Ecodomo radiátoraink Ecodomo technológiával készültek, melynek köszönheteőn érzékelik a jelenlétet a helyiségben, valamint a szellőztetést is. Így ha Ön nem tartózkodik a helyiségben vagy szellőztet, automatikusan csökkentik a hőmérsékletet, mellyel akár 30%-os energiamegtakarítást érhet el.

Oniris

Az Oniris elektromos radiátorokba Cozytouch technológiát építettünk be, melynek köszönhetően mobil és tablet eszközökről is vezérelhetőek. A radiátort digitális termosztáttal, valamint mozgás és szellőztetés érzékelővel láttuk el. Az intelligens technológiás vezérlésnek köszönhetően akár 45%-os energiamegtakarítást érhet el.

Galapagos

Az Atlantic Galapagos elektromos radiátora termofluid technológiával rendelkezik, azaz az aluminium fűtőtest mellett hővezető folyadék segíti a meleg egyenletesebb eloszlását. Galapagos radiátoraink 45%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé.

Maradja Smart Pilot IO

A Maradja Smart Pilot IO elektromos radiátorok Cozytouch technolóiájuknak köszönhetően különösen kényelmes vezérlést tesznek lehetővé, miközben jelentős energiát takarít meg. A radiátor öntött vas testtel és fűtőfilm réteggel rendelkezik. A Maradja Smart Pilot IO radiátorokkal akár 45%-os energiamegtakarítást érhet el.

Alipsis

Az Alipsis elektromos radiátorok a francia technológiát és a francia megjelenést együttesen képviselik. A hajlított üveg felület, az öntöttvas fűtőtest, valamint a Sweetcontrol érzékelő technológia a legmagasabb minőséget képviseli, mellyel akár 45%-os energiamegtakarítást érhet el.

 

Mivel tudnak többet az Atlantic elektromos radiátorok?

Nem szárítják a levegőt

Az Atlantic elektromos radiátorok portaszító festéssel rendelkeznek, így a por nem kavarodik fel, nem szárítja a levegőt.

Kellmes meleget sugároznak

Az Atlantic elektromos radiátorok kellemes meleget biztosítanak, köszönhetően az egyenletes hőelosztásnak. Radiátoraink vas vagy aluminium felülettel és egyes típusok további fűtőfilm réteggel is rendelkeznek. Az elektromos radiátorok ideális választást jelentenek nagy belmagasságú helyiségekben is, mivel a meleg levegő nem csak felfelé száll, hanem az elektromos radiátor előtti területet is felmelegítik.

Csendes, zajtalan működés

Az elektromos radiátorok olyan fűtőfelülettel és bordítással rendelkeznek, melynek köszönhetően a hőtágulás során nem adnak kattogó hangot, így csendes működést biztosítanak akár gyerekszobában vagy zajra érzékenyek hálószobájában is.

Termékek összehasonlítása

nagyítás

 

Nirvana
Shangai Ecodomo

Oniris
Galapagos Maradja Smart Pilot IO Alipsis
Termosztát  
Mechanikus            
Elektromos    x        
Digitális  x    x x  x  x
Megjelenés  
Klasszikus            
Modern  x  x  x  x  x  x
 Intelligens funkciók  
Ablaknyitás érzékelő  x  x  x  x  x  x
Jelenlét érzékelő    x x      
Ecodomo    x        
Boost    x  x  x    
Cozytouch          x  
Sweetcontrol            x
HD 2in1            
Hibrid megoldás (víz + elektromos)            
Kényelmi funkciók  
Villásdugó            
Hőtárolás  x  x  x  x  x  x
Falbontás nélkül beszerelhető x  x x  x  x  x
Csendes működés x  x x  x  x  x
Megnövelt hőleadó felület            
Pormentes fűtés x  x x  x  x  x
 Görgős láb (opcionális) x  x x  x  x  x
 Nagy belmagasságú helyiségekbe javasoljuk x  x x  x  x  x
Törülközőszárítás            
Időzítő  x      x    x
Programozható termosztát            
ECO program            
Fagyvédelem            
Komfort program            
Ergonómikus            
Biztonság  
Lekerekített szélek            
Fröccsenő víz elleni védelem  x  x  x  x  x  x
IP24 (áramütés) elleni védelem x  x x  x  x  x
Túlmelegedés elleni védelem x  x x  x  x  x
Eldőlés kapcsoló x  x x  x  x  x
Gyerekzár x  x x  x  x  x
Garancia  
2 év x  x x  x  x  x
További 3 év* x  x x  x  x  x

Intelligens funkciók

Radiátoraink olyan intelligens megoldásokkal rendelkeznek, melynek köszönhetően nem csak kényelmesebbé teszik használatukat az Ön számára, hanem akár 45% energiát is megtakaríthat használatuk során. Ismerje meg a Cozytouch, Sweetcontrol, vagy Ecodomo funckiónkat.

Ismerje meg további fűtési megoldásainkat