Jump to content

Elektromos konvektor

Az Atlantic kínálatában előkelő helyet foglalnak el a konvekt technológiával rendelkező elektormos fűtési megoldások, melyek mind a magas minőségű francia technológiát és megjelenést képviselik.

Miben különböznek egymástól az egyes elektromos konvektor típusok?

Az elektromos konvetkorok között megtalálhatóak a legolcsóbb megoldások és az intelligens technológiával rendelkező típusok. Formavilágukat tekintve pedig elérhetőek a klasszikus és a modern formavilágú változatok is.

F117 P és F117 D modellek

Az F117P és F117D elektormos konvektorok a legkeresettebb, legtöbb példányban eladott fűtőtestjeink Magyarországon, melyeket kifejezetten ajánlunk magas minőségűk és kiváló ár-érték arányuk miatt!

Mindkét modell klasszikus kialakítással rendelkezik. D, azaz design változatunk annyiban különbözik a P modelltől, hogy lekerekített, műanyag szélekkel rendelkezik, ezért ajánlott megoldás gyerekszobába, nehezen, darabosan mozgó időseknek, mozgásukban korlátozottak mellé.

Az F117-es modellek elektromos termosztáttal rendelkeznek, melyeken előre beállíott programok közül választhatunk. Az elektromos termosztátok 0,5°C-os érzékeléssel is rendelkeznek, így jóval energiatakarékosabb megoldást biztosítanak a mechanikus termosztáttal rendelkező konvektoroknál.

Altis és Altis Eco+Boost modellek

Az Altis elektromos konvektor család modern, francia formákkal rendelkezik. Szakembereinknek köszönhetően olyan új technológiával készültek az Altis és Altis Eco+Boost konvektoraink, melyek jelentős, akár -35%-os energiamegtakarítást tesznek lehetővé.

 Az Altis Eco+Boost konvektorok kategóriájuk legintelligensebb megoldásaival rendelkeznek, így digitális termosztáttal (0,1°C-on belüli érzékelési tartománnyal), programozható termosztáttal, jelenlét érzékelővel, Boost technológiával és HD 2in1 kialakítássall segítenek több energiát spórolni, miközben még komfortosabb melegérzetet biztosítanak.

F18 modellek

Az F18 elektromos konvektorok megfelelő választást jelentenek akkor, ha olyan megoldást keres, mely keskeny, szűk helyre, magas ablak alá is elhelyezhetőek. A széles méretválaszték mellett az F18 modellek digitális érzékelővel rendelkeznek, azaz jobb energiahatékonyságot biztosítanak, a mechanikus vagy elektromos termosztáttal felszerelt modellekkel szemben.

 

 

Mit kell tudni az elektromos konvetkorokról?

Az elektromos konvektorok cirkulálják a levegőt, azaz az alul beáramló hideg levegőt felmelegítik és a konvektor felső részén bocsátják ki. Ez által a kibocsátott meleg inkább egy sugárba érényesül és felfelé száll.

A nagy belmagasságú otthonokba, például nagypolgári lakásokba, éppen ezért az elektromos konvektorok helyett jobban ajánljuk az elektromos radiátorokat, fűtőpaneleket.

Az elektromos konvektorok rendkívűl jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, éppen ezért mindenki megtalálja közöttük az ideális választást széles termékpalettánkról.

Miben nyújtanak többet az Atlantic elektromos konvektorok?

Nagyobb fűtőfelület

Konvektoraink olyan speciális kialakítással rendelkeznek, melyek kiemelik az olcsóbb kategóriás fűtési megoldások közül. Szakembereink olyan fűtőelemeket dolgoztak ki, melyek nem csak fűtőszálat, hanem fűtő elemet tartalmaznak a jobb hőelosztás érdeklében.

Nincs kattogás, csendes, zajtalan működés

A fűtőelemek kialakítása lehetővé teszi a csendes működést, így az Atlantic elektromos konvektoroknál nem jelentkezik az olcsóbb kategóriás, régi elektromos konvektorokra vagy akár a parapet gázkonvektorokra jellemző kattogás a hőtágulás során.

Pormentes fűtési folyamat, nem szárítják a levegőt

Az Atlantic elektromos konvektorok olyan portaszító festéssel rendelkeznek, melyek nem engedik a port megtapadni az elektormos konvektorok felületén, ezért nem cirkulálódik a konvektorok által kibocsátott meleg levegőben.

Biztonságos működés, gyerekzár

Az Atlantic elektromos konvektorok IP24, áramütés elleni védelemmel rendelkeznek, ez által nincs olyan alkatrész, melyek megérintése áramütést okozhatna. Minden elektromos konvektorunk fröccsenő víz elleni védelemmel rendelkezik, ezért megfelelő szabályok betartásával bármely helyiségben használhatóak. Az Atlantic konvektorok opcionálisan görgős lábbal szerelhetőek fel a mobilitás érdekében, ehhez minden elektromos konvetorunk borulás érzékelővel van ellátva , így biztosítva a védelemet gyermeke, háziállata érdekében.

Minden Atlantic elektromos konvektor gyermekzárral rendelkezik, valamint F117D modellünk gyermekszobába kifejezetten ajánlott, mivel lekerekített szélekkel rendelkezik.

Termékek összehasonlítása

nagyítás

 

 

F117P

 

F117D
Altis Altis Eco+ boost F18 Plinth
Termosztát  
Mechanikus          
Elektromos  x  x  x    
Digitális        x  x
Megjelenés  
Klasszikus  x  x      x
Modern      x  x  
 Intelligens funkciók  
Ablaknyitás érzékelő          
Jelenlét érzékelő        x  
Ecodomo          
Boost          
Cozytouch          
Sweetcontrol          
HD 2in1      x  x  
Hibrid megoldás (víz + elektromos)          
Kényelmi funkciók  
Villásdugó  x  x  x  x  x
Hőtárolás          
Falbontás nélkül beszerelhető x x  x  x  x
Csendes működés x x x  x  x
Megnövelt hőleadó felület          
Pormentes fűtés x x  x  x  x
 Görgős láb (opcionális) x x  x  x  x
 Nagy belmagasságú helyiségekbe javasoljuk          
Törülközőszárítás          
Időzítő  x  x  x  x  
Programozható termosztát        x  
ECO program  x  x  x  x  x
Fagyvédelem  x  x  x  x  x
Komfort program  x  x  x  x  x
Ergonómikus  x  x  x x  x
Biztonság  
Lekerekített szélek    x      
Fröccsenő víz elleni védelem  x  x  x  x  x
IP24 (áramütés) elleni védelem x x  x  x  x
Túlmelegedés elleni védelem x x  x  x  x
Eldőlés kapcsoló x x  x  x  x
Gyerekzár x x  x  x  x
Garancia  
2 év x x  x  x  x
További 3 év* x x  x  x  x

További elektromos fűtési megoldások: