Jump to content

Elektromos fűtőpanel

Az Atlantic elektromos fűtőpanelek ár - érték arányban az elektromos konvektorok és az elektromos radiátorok között helyezkednek el. Elektromos fűtőpaneljeink a konvekt meleg kibocsátás mellett széles spektrumú sugárzást bocsátanak ki, többek között infra sugarakat, mellyel a fűtőtest közvetlen közelét is gyorsan felmelegítik, ez által növelve a komfort érzetet.

Mit kell tudni az elektromos fűtőpanelekről?

Az elektromos fűtőpanelek az elektromos konvektorok technolóiáját használják, azaz a levegőt alulról szívják be és felfelé fúják ki a meleg levegőt. A levegőt a fűtőpanel felmelegíti, mely közben a fűtőtest előtti részt is felmelegíti, a panel által kibocsátott meleg levegővel.

Az elektromos fűtőpanelek aluminium felülettel rendelkeznek, így sokkal egyenletesebb hőeloszlást biztosítanak.

 

 

 

Milyen Atlantic elektromos fűtőpanelek vannak?

Solious Ecodomo

Solious modelljeink legújabb generációja az Ecodomo. Az Ecodomo technológia a mozgás és szellőztetés érzékelőnek köszönhetően 30%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé. Miközben a normál hőleadás mellett infra sugrakkal melegíti fel a fűtőtest környezetét.

 

 

Tatou

Tatou elektromos fűtőpaneljeink Cozytouch technológiát alkalmaznak, melynek köszönheteőn a fűtőtestek mobil és tablet alkalmazásból is vezérelhetőek. A mozgás és szellőztetésérzékelő segítségével akár 45%-os energiamegtakarítás érhető el.

 

Termékek összehasonlítása

nagyítás

 

Solius Eco Domo

Tatou Smart Pilot IO

Termosztát

  
Mechanikus    
Elektromos  x  x
Digitális    

Megjelenés

  
Klasszikus  x  x
Modern    

 Intelligens funkciók

  
Ablaknyitás érzékelő  x  x
Jelenlét érzékelő x x
Ecodomo x  
Boost    
Cozytouch   x
Sweetcontrol    
HD 2in1    
Hibrid megoldás (víz + elektromos)    

Kényelmi funkciók

  
Villásdugó    
Hőtárolás    
Falbontás nélkül beszerelhető x x
Csendes működés x x
Megnövelt hőleadó felület    
Pormentes fűtés x x
 Görgős láb (opcionális) x x
 Nagy belmagasságú helyiségekbe javasoljuk x x
Törülközőszárítás    
Időzítő    
Programozható termosztát    
ECO program, Fagyvédelem, Komfort program    
Ergonómikus    

Biztonság

  
Lekerekített szélek    
Fröccsenő víz elleni védelem    
IP24 (áramütés) elleni védelem x x
Túlmelegedés elleni védelem x x
Eldőlés kapcsoló x x
Gyerekzár x x

Garancia

  
2 év x x
További 3 év* x x

 

 

Miben különböznek az Atlantic elektromos fűtőpanelek?

Az Atlantic francia technológiával és megjelenéssel készülő elekrtomos fűtőpanelek magas minőséget képviselnek, miközben kellemes meleget biztosítanak és mégis jelentős energiamegtakarítást tesznek lehetővé.

Csendes, zajtalan működés

 Az Atlantic eletromos fűtőpaneleket szakembereink úgy alkották meg, hogy hőtágulás esetén se adjanak kattogó hangot, így akár gyerekszobába, hálószobába is kifejezetten ajánlott megoldást jelentenek.

Pormentes fűtési folyamat

Elektromos fűtőpaneljeinken olyan portaszító festést használunk, melynek köszönhetően a fűtőtestek felületén nem tapad meg a por, így az a meleg levegővel nem kavarodik fel.

Biztonság kicsiknek és nagyoknak

Elektromos fűtőtestjeink mindegyike tartalmaz gyerekzár funkciót, valamint görgők felszerelése esetén fontos szempont, hogy az Atlantic elektromos fűtőtestjei eldőlés kapcsolót tartalmaznak, mely kikapcsolja a fűtőtestet, így vigyázva gyermekére, házikedvenceire. Az Atlantic elektromos fűtőpanelek IP24, áramütés elleni védelemmel, valamint túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek.

Intelligens technológia = Jelentős energiamegtakarítás

Az Atlantic mérnökeinek köszönhetően fűtőpaneljeink olyan intelligens vezérléssel és érzékelőkkel rendelkeznek, melyek segítségével képesek érzékelni az Ön jelenlétét a helyiségben vagy az ablaknyitást, így csökkentve a hőmérsékletet a hatékonyabb energiafelhasználás rédekében. Tatou fűtőpanelünk Cozytouch vezérléssel rendelkezik, melynek köszönhetően akár mobil eszközökről is vezérelhető. A számos intelligens funkciónak köszönhetően elektromos fűtőpaneljeinkkel akár 45%-os energiamegtakarítás érhető el.

 

További fűtési megoldásaink